Cartofi copți cu triplă ceapă
Cartofii copți cu triplă ceapă necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 515 calorii, 17 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,41 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, brânză cheddar, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi copți și plăcintă cu ceapă, Cartofi copți cu smântână de ceapă și Cartofi copți de două ori cu ceapă caramelizată și brânză elvețiană.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400° timp de 1 oră sau până se înmoaie. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; scoateți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 1 lingură picături. În picături, căleți ceapa roșie și galbenă până se înmoaie; pus deoparte.
Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, tăiați în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 1/8 inch. coajă. Intr-un castron se bate pulpa, smantana si laptele pana devine cremos. Se amestecă ceapa sotă, brânză americană și 1 cană de slănină. Se pune în coji de cartofi.
Se aseaza pe o tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 25 de minute.
Se presară cu brânză cheddar, ceapă verde și slănină rămasă.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza se topește.