Cartofi Coapte De Două Ori

Cartofii de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de cheddar ascuțit, unt, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii direct pe suportul din centrul cuptorului și coaceți timp de 30 de minute. Pierceți fiecare cartof în câteva pete cu o furculiță și continuați să coaceți până se înmoaie, încă aproximativ 30 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor și reduceți căldura la 375 grade F.
Țineți cartoful cu un cuptor sau un prosop, tăiați partea superioară a cartofilor pentru a face o formă asemănătoare canoe. Rezervați vârfurile. Scoateți cu grijă cea mai mare parte a cartofului într-un castron. Aveți grijă să lăsați suficient cartof în piele, astfel încât cojile să rămână împreună. Puneți cartoful ușor cu furculița împreună cu 2 până la 3 linguri de unt și smântână. Se amestecă scallionul, nucșoara și se condimentează cu sare și piper, după gust. Condimentează pielea cu sare și piper. Umpleți cojile cu amestecul de cartofi ușor.
Presărați brânza deasupra umpluturii de cartofi.
Ungeți blatul rezervat cu untul rămas și condimentați cu sare și piper.
Puneți cartofii și capacele pe o foaie de copt și coaceți până se încălzește, aproximativ 20 de minute.