Carne de vită și varză pe cartofi

Carne de vită și varză pe cartofi
Carne de vită și varză pe cartofi ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de carne de vită, cartofi și varză, Pizza Cu Carne De Vită, Varză Și Cartofi, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tăietor de cerc de 1 inch
2
Tăiați feliile de cartofi cu un tăietor de cerc de 1 până la 1 1/2 inch și înmuiați-le în apă pentru a îndepărta amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
AmidonAmidon
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Așezați pe un raft așezat peste o tigaie puțin adâncă cu apă. Aburiti la al dente si lasati deoparte sa se raceasca. Folosind un baller de pepene galben (ball scoop) scoateți o adâncitură în fiecare disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Gatiti baconul si scoateti-l pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină din tigaie și se adaugă unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă varza și se condimentează cu piper negru. Gatiti pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă carnea de vită și se sfărâmă în slănină. Gatiti impreuna aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor sa se integreze, scoateti-le de pe foc si amestecati hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Carne De VităCarne De Vită
HreanHrean
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara la foc mediu. Puneți untul topit într-un castron separat rezistent la căldură și amestecați amidonul de porumb, apoi amestecați 1/4 cană de parmezan, rezervând restul. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în amestecul de brânză, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin și cuișoarele. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se amestecă suficient din sos și parmezan rezervat în amestecul de carne de vită/varză pentru a se lega într-un amestec gros. Puneți amestecul pe discuri de cartofi pregătite, presărați parmezan și puneți-l pe o foaie de copt. Finalizați blițul în cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute (monitorizați pentru a vă asigura că nu ard).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Carne De VităCarne De Vită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate25
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista