Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 4,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 794 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, muștar de miere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.

Instrucțiuni

1
Carne De Vită (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Copt) 1 luați carnea de vită din pachet și aruncați pachetul de condimente. Rețineți că o parte a fripturii ar trebui să aibă un strat de grăsime, cealaltă parte ar trebui să aibă linii distincte care să indice bobul cărnii de vită. Carnea de vită poate fi foarte sărată, mai ales când este coaptă. Pentru a îndepărta o parte din sare înainte de gătit, așezați-o într-o oală cu grăsime în sus. Se acoperă cu apă, se fierbe, se aruncă apa, se adaugă apă proaspătă și se fierbe din nou. Aruncați din nou apa. 2 Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Așezați carnea de vită corned, cu partea grasă în sus, pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă, largă (poate fi necesar să fiți creativ cu modul în care înfășurați carnea de vită dacă folia dvs. nu este suficient de largă). Introduceți cuișoarele în partea superioară a plăcii de carne de vită, distanțate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Întindeți blatul cu muștarul fierbinte de miere dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Presărați zahăr brun deasupra. 3 înfășurați carnea de vită cu folie într-un mod care să permită puțin spațiu deasupra între carnea de vită și folie și creează un recipient pentru a prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Carne De VităCarne De Vită
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Așezați carnea de vită învelită în folie într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți timp de 2 ore. 4 Deschideți ambalajul foliei, întindeți puțin mai mult muștar de miere peste partea superioară a cărnii de vită și fierbeți-l timp de 2-3 minute, până când blatul este bubuit și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Carne De VităCarne De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi puneți-l pe tăietură. Scoateți și aruncați cuișoarele. Ridicați carnea de vită în sus pentru a vedea în ce direcție este bobul cărnii.  Apoi tăiați carnea în diagonală, peste bobul cărnii, în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Serviți imediat.Carne De Vită (Fiartă) 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Așezați carnea de vită într-o oală mare (6 până la 8 litri). Acoperiți carnea de vită cu un centimetru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Adăugați conținutul pachetului de condimente în apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 2-3 ore, până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
11
Scoateți din oală pe o tăietură. (Rezervați lichid de gătit pentru fierberea varzei, dacă intenționați să fierbeți și să nu fierbeți varza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Tăiați felii împotriva bobului, în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
13
Servește.Varză (Saut..........) 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
14
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline (suficient pentru a acoperi bine tigaia) la foc mediu până la mare într-o oală mare, largă (8 litri, dacă este disponibilă) sau o tigaie mare, cu fețe înalte, saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Adăugați ceapa tocată, gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoiul.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
16
Adăugați o treime din varza feliată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Se presară cu puțină sare și se amestecă pentru a acoperi cu ulei și se amestecă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
18
Întindeți varza uniform pe fundul cratiței și nu amestecați până nu începe să se rumenească. Dacă căldura este suficient de mare, acest lucru ar trebui să se întâmple rapid. Trucul este să ai arzătorul suficient de fierbinte pentru a rumeni ușor varza, dar nu atât de fierbinte încât să ardă ușor. Când fundul varzei este rumenit frumos, folosiți o spatulă metalică pentru a o ridica și răsturnați-o, răzuind bucățile rumenite pe măsură ce mergeți. 3 Odată ce varza din tigaie s-a rumenit pe câteva Flip-uri, adăugați încă o treime din varză în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Se amestecă bine, apoi se întinde varza și se repetă. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei de măsline în tigaie pentru a ajuta la rumenire și pentru a împiedica varza să se lipească prea mult de tigaie. Odată ce acest lot s-a fiert puțin și s-a rumenit, adăugați treimea rămasă de varză și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Se servește cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
21
Se servește cu cartofi noi fierți. Poate fi făcut înainte și reîncălzit.Varză (fiartă) 1 După ce ați scos carnea de vită din oală, adăugați varza și orice alte legume (morcovi, cartofi noi) în oală. Gustă lichidul. Dacă este prea sărat, adăugați mai multă apă în oală. Ridicați focul până când lichidul fierbe bine. Fierbeți până când varza și orice alte legume sunt fierte, 15-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
22
Așezați legumele într-un bol de servire, adăugați puțin din lichidul de gătit în bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții5
Scor De Sănătate42
Revista