Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 4,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 794 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, muștar de miere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.
Instrucțiuni
Copt) 1 luați carnea de vită din pachet și aruncați pachetul de condimente. Rețineți că o parte a fripturii ar trebui să aibă un strat de grăsime, cealaltă parte ar trebui să aibă linii distincte care să indice bobul cărnii de vită. Carnea de vită poate fi foarte sărată, mai ales când este coaptă. Pentru a îndepărta o parte din sare înainte de gătit, așezați-o într-o oală cu grăsime în sus. Se acoperă cu apă, se fierbe, se aruncă apa, se adaugă apă proaspătă și se fierbe din nou. Aruncați din nou apa. 2 Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați carnea de vită corned, cu partea grasă în sus, pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă, largă (poate fi necesar să fiți creativ cu modul în care înfășurați carnea de vită dacă folia dvs. nu este suficient de largă). Introduceți cuișoarele în partea superioară a plăcii de carne de vită, distanțate uniform.
Întindeți blatul cu muștarul fierbinte de miere dulce.
Presărați zahăr brun deasupra. 3 înfășurați carnea de vită cu folie într-un mod care să permită puțin spațiu deasupra între carnea de vită și folie și creează un recipient pentru a prinde sucurile.
Așezați carnea de vită învelită în folie într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți timp de 2 ore. 4 Deschideți ambalajul foliei, întindeți puțin mai mult muștar de miere peste partea superioară a cărnii de vită și fierbeți-l timp de 2-3 minute, până când blatul este bubuit și ușor rumenit.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi puneți-l pe tăietură. Scoateți și aruncați cuișoarele. Ridicați carnea de vită în sus pentru a vedea în ce direcție este bobul cărnii. Apoi tăiați carnea în diagonală, peste bobul cărnii, în felii groase de 1/2 inch.
Serviți imediat.Carne De Vită (Fiartă) 1
Așezați carnea de vită într-o oală mare (6 până la 8 litri). Acoperiți carnea de vită cu un centimetru de apă.
Adăugați conținutul pachetului de condimente în apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 2-3 ore, până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Scoateți din oală pe o tăietură. (Rezervați lichid de gătit pentru fierberea varzei, dacă intenționați să fierbeți și să nu fierbeți varza.)
Tăiați felii împotriva bobului, în felii groase de 1/2 inch.
Servește.Varză (Saut..........) 1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline (suficient pentru a acoperi bine tigaia) la foc mediu până la mare într-o oală mare, largă (8 litri, dacă este disponibilă) sau o tigaie mare, cu fețe înalte, saut.
Adăugați ceapa tocată, gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoiul.2
Adăugați o treime din varza feliată în tigaie.
Se presară cu puțină sare și se amestecă pentru a acoperi cu ulei și se amestecă cu ceapă.
Întindeți varza uniform pe fundul cratiței și nu amestecați până nu începe să se rumenească. Dacă căldura este suficient de mare, acest lucru ar trebui să se întâmple rapid. Trucul este să ai arzătorul suficient de fierbinte pentru a rumeni ușor varza, dar nu atât de fierbinte încât să ardă ușor. Când fundul varzei este rumenit frumos, folosiți o spatulă metalică pentru a o ridica și răsturnați-o, răzuind bucățile rumenite pe măsură ce mergeți. 3 Odată ce varza din tigaie s-a rumenit pe câteva Flip-uri, adăugați încă o treime din varză în tigaie.
Se amestecă bine, apoi se întinde varza și se repetă. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei de măsline în tigaie pentru a ajuta la rumenire și pentru a împiedica varza să se lipească prea mult de tigaie. Odată ce acest lot s-a fiert puțin și s-a rumenit, adăugați treimea rămasă de varză și repetați.
Se servește cu carnea de vită.
Se servește cu cartofi noi fierți. Poate fi făcut înainte și reîncălzit.Varză (fiartă) 1 După ce ați scos carnea de vită din oală, adăugați varza și orice alte legume (morcovi, cartofi noi) în oală. Gustă lichidul. Dacă este prea sărat, adăugați mai multă apă în oală. Ridicați focul până când lichidul fierbe bine. Fierbeți până când varza și orice alte legume sunt fierte, 15-30 de minute.
Așezați legumele într-un bol de servire, adăugați puțin din lichidul de gătit în bol.