Carne de vită și orz

Carne de vită și orz
Carne de vită și orz tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,73 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bucăți combinate de coadă de vită și coadă de bou, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Vită-Orz, Tocană De Orz De Vită, și Tocană De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rumeniți carnea de vită în oala sub presiune la foc mare, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Scurgeți orice grăsime.
3
Adăugați roșiile, bulionul și orzul și reveniți la foc mare. Închideți oala sub presiune și aduceți la presiune maximă. Reduceți căldura până când orzul de gătit șuieră și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
OrzOrz
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul) sau răciți aragazul trecând apă rece peste capac timp de 30 de secunde. Deschideți cu grijă, scoateți capacul și adăugați legumele, ierburile, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Puneți capacul înapoi pe oala sub presiune și încălziți la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține presiunea și gătiți încă 10 minute. Eliberați presiunea ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
6
Scoateți capacul și răciți timp de 5 minute, apoi serviți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
7
Așezați oala sub presiune la foc mare. Uleiul și sarea bucățele de coadă și coadă, apoi se aruncă în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
8
Adăugați ingredientele rămase și acoperiți cu apă, având grijă să nu umpleți deasupra liniei de "umplere maximă" a aragazurilor. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se adună la suprafață. Acoperiți și blocați capacul. Odată ce presiunea se acumulează în interiorul aragazului, reduceți căldura, astfel încât abia să auziți șuieratul din oală. Gatiti 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul) sau răciți aragazul rulând apă rece peste capac timp de 30 de secunde. Deschideți cu grijă capacul și tulpina , stoarcerea solidelor înainte de a alimenta grămada de compost sau câinii. Se strecoară printr-o sită fină sau mai multe straturi de pânză de brânză. Condimentează și servește sau folosește ca bază pentru alte rețete de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate59
Revista