Carne De Vită În Stil Mexican

Carne De Vită În Stil Mexican
Carnea de vită măcinată în stil Mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 650 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți ardei gras, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 46 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Caserola mexicană de Squash și carne de vită măcinată, Carne De Vită Măcinată În Stil Italian, și Carne De Vită Măcinată În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Se amestecă salsa și apa. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
ApăApă
4
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
5
Scurgere.
6
Amestecați ardeiul verde și ceapa și continuați să fierbeți până când legumele sunt crocante/fragede. Se amestecă tăiței și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SmântânăSmântână
PastePaste
CeapăCeapă
7
Presărați brânză rasă deasupra și acoperiți tigaia până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați roșiile tocate deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista