Carne De Vită În Stil Mexican

Carnea de vită măcinată în stil Mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 650 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți ardei gras, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 46 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Caserola mexicană de Squash și carne de vită măcinată, Carne De Vită Măcinată În Stil Italian, și Carne De Vită Măcinată În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată până se rumenesc.
Scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă salsa și apa. Se fierbe timp de 10 minute.
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită până la al dente.
Amestecați ardeiul verde și ceapa și continuați să fierbeți până când legumele sunt crocante/fragede. Se amestecă tăiței și smântână.
Presărați brânză rasă deasupra și acoperiți tigaia până se topește brânza.
Presărați roșiile tocate deasupra și serviți.