Carnea de vită sotată cu sparanghel și porumb este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 285 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți amidon de porumb, ulei de măsline, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați 10 minute se amestecă fry: carne de vită, sparanghel și porumb, Sparanghel Sotat Cu Lămâie, și Sparanghel Saut Și Mazăre pentru rețete similare.