Carne de vită, Shiitake și mazăre de zăpadă

Carne de vită, Shiitake și mazăre de zăpadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită, Shiitake și mazărea de zăpadă. O porție conține 280 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, sos hoisin, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ghimbir și ciuperci;se prăjește până când ciupercile sunt fragede, aproximativ3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați carne de vită în tigaie; se prăjește până lacarne de vită,dar este încă roz în centru, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați mazăre de zăpadă, jumătate dinceapa verde și jumătate de coriandru; amestecați-prăjiți1 minut. Se amestecă în hoisin, sos de chili-usturoi și pudră de cinci condimente; saut-ul până când mazărea este crocantă, 1 până la 2 minute. Condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Stropițicu ceapa verde rămasă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
8
Per porție: 331 calorii, 14 g grăsime, 5 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista