Carne de vită pe Weck
Carnea de vită pe Weck este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 371 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână sos au jus, semințe de chimen, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Pe Weck, Friptură de vită pe Weck, și Carne de vită Crockpot pe glisoarele Weck # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Încălziți sosul au jus într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați friptura de vită și lăsați-o să se încălzească în același timp. În timp ce carnea se înmoaie, așezați rulourile pe o foaie de copt cu partea tăiată în jos.
Ungeți ușor blaturile cu apă și presărați sare și semințe de caras.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile sunt prăjite, aproximativ 10 minute.
Serviți carnea de vită feliată pe rulouri cu au jus și hrean pe lateral.