Carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebrada en Salsa Roja )

Carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebrada en Salsa Roja )
Rețeta carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ) este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Vită Mărunțit Gătit Lent / / Carne Deshebrada, Carne Mechada (Carne De Vită Mărunțită Venezueleană), și Patacones con Carne Desmechada (pătlagină verde prăjită cu carne de vită mărunțită).

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele de vită într-o oală grea de 5 până la 6 litri cu 1 linguriță de sare și suficientă apă (aproximativ 2 litri) pentru a acoperi carnea de vită. Fierbeți, parțial acoperit, degresând spumă și adăugând mai multă apă fierbinte, dacă este necesar, pentru a menține carnea de vită acoperită, până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți carnea de vită și mărunțiți (odată rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se îndepărtează grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Aruncați roșiile cu 1 lingură de ulei într-o tigaie cu 4 fețe. Se fierbe la 3 până la 4 inci de la căldură până se înmoaie și se carbonizează, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați ardeii guajillo pe lungime, apoi tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
4
Încălziți o tigaie medie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în 2 loturi, deschise plat, rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
5
Transferați într-un castron și înmuiați-l în apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Prăjiți boabele de piper, semințele de chimen, ienibaharul și cuișorul în tigaie fierbinte la foc mediu, amestecând constant, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scurgeți ardeii iute înmuiați și pur și simplu în blender cu condimente prăjite, roșii fripte, ceapă, usturoi, 3 ardei iute de arkrbol, 2 căni de bulion și 1 linguriță de sare până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Pentru un sos mai picant, adăugați din nou restul de 2 ardei iute de arrabrbol și pur arrobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
BulionBulion
CeapăCeapă
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în oala curățată la foc mediu-mare până când strălucește, apoi adăugați încet sosul, amestecând (se va stropi) și fierbeți, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați carne de vită și 1 cană de bulion (rezervați restul pentru o altă utilizare) și gătiți la foc mediu-mic, amestecând, până când carnea este încălzită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
1
Carnea de vită poate fi gătită și mărunțită cu 2 zile înainte, apoi răcită în bulion strecurat (degresați grăsimea solidificată). Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista