Carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebrada en Salsa Roja )
Rețeta carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ) este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Vită Mărunțit Gătit Lent / / Carne Deshebrada, Carne Mechada (Carne De Vită Mărunțită Venezueleană), și Patacones con Carne Desmechada (pătlagină verde prăjită cu carne de vită mărunțită).
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele de vită într-o oală grea de 5 până la 6 litri cu 1 linguriță de sare și suficientă apă (aproximativ 2 litri) pentru a acoperi carnea de vită. Fierbeți, parțial acoperit, degresând spumă și adăugând mai multă apă fierbinte, dacă este necesar, pentru a menține carnea de vită acoperită, până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți carnea de vită și mărunțiți (odată rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se îndepărtează grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Aruncați roșiile cu 1 lingură de ulei într-o tigaie cu 4 fețe. Se fierbe la 3 până la 4 inci de la căldură până se înmoaie și se carbonizează, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Tăiați ardeii guajillo pe lungime, apoi tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
4
Încălziți o tigaie medie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în 2 loturi, deschise plat, rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
5
Transferați într-un castron și înmuiați-l în apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Prăjiți boabele de piper, semințele de chimen, ienibaharul și cuișorul în tigaie fierbinte la foc mediu, amestecând constant, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Boabe De Piper
Ienibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scurgeți ardeii iute înmuiați și pur și simplu în blender cu condimente prăjite, roșii fripte, ceapă, usturoi, 3 ardei iute de arkrbol, 2 căni de bulion și 1 linguriță de sare până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Pentru un sos mai picant, adăugați din nou restul de 2 ardei iute de arrabrbol și pur arrobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei Iute
Usturoi
Condimente
Bulion
Ceapă
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în oala curățată la foc mediu-mare până când strălucește, apoi adăugați încet sosul, amestecând (se va stropi) și fierbeți, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați carne de vită și 1 cană de bulion (rezervați restul pentru o altă utilizare) și gătiți la foc mediu-mic, amestecând, până când carnea este încălzită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne De Vită
Carne
1
Carnea de vită poate fi gătită și mărunțită cu 2 zile înainte, apoi răcită în bulion strecurat (degresați grăsimea solidificată). Reîncălziți înainte de utilizare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.