Carne De Vită Marinată Coreeană
Carnea de vită marinată coreeană ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție conține 267 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.58 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, zahăr, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită coreeană marinată, Carne De Vită Marinată Coreeană – Bulgogi) - Sos Natural Versiunea 1, și Carne de vită marinată coreeană (Bulgogi) -versiune cu sos Instant.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, ceapa verde albă și palidă, usturoiul, ghimbirul și 2 linguri de semințe de susan într-un castron până se dizolvă zahărul.
Adăugați friptura și aruncați pentru a acoperi, apoi marinați 15 minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când fumați, apoi adăugați friptura în 1 strat și saut.
Se transferă într-un platou și se presară cu verdeață de scallion și restul de 1 lingură de semințe de susan, apoi se servește cu acompaniamente.
* Disponibil pe piețele asiatice și multe supermarketuri.