Carne De Vită Marinată Coreeană

Carne De Vită Marinată Coreeană
Carnea de vită marinată coreeană ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție conține 267 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.58 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, zahăr, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită coreeană marinată, Carne De Vită Marinată Coreeană – Bulgogi) - Sos Natural Versiunea 1, și Carne de vită marinată coreeană (Bulgogi) -versiune cu sos Instant.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, ceapa verde albă și palidă, usturoiul, ghimbirul și 2 linguri de semințe de susan într-un castron până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați friptura și aruncați pentru a acoperi, apoi marinați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când fumați, apoi adăugați friptura în 1 strat și saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se transferă într-un platou și se presară cu verdeață de scallion și restul de 1 lingură de semințe de susan, apoi se servește cu acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
5
* Disponibil pe piețele asiatice și multe supermarketuri.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista