Carne de vită la grătar cu vin roșu și sos de Port

Carne de vită la grătar cu vin roșu și sos de Port

Instrucțiuni

1
Face sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Adăugați Port și deglazați tigaia, răzuind orice biți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați vin roșu și fierbeți sosul până aproape evaporat și redus la o glazură, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați stocul și fierbeți sosul până se îngroașă ușor și lichidul se reduce la aproximativ 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o cratiță mică și se aruncă buchetul garni. Se condimentează sosul cu piper și sare și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Fripturile se usucă și se condimentează cu piper și sare. Fripturile la grătar pe un raft ușor Uns cu ulei se așează la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte pentru mediu-rar. (Alternativ, grătiți fripturile într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Serviți fripturi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serve steaks with sauce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista