Carne de vită la grătar cu vin roșu și sos de Port

Carne de vită la grătar cu vin roșu și sos de Port

Instrucțiuni

1
Face sos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Adăugați Port și deglazați tigaia, răzuind orice biți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați vin roșu și fierbeți sosul până aproape evaporat și redus la o glazură, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați stocul și fierbeți sosul până se îngroașă ușor și lichidul se reduce la aproximativ 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o cratiță mică și se aruncă buchetul garni. Se condimentează sosul cu piper și sare și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Fripturile se usucă și se condimentează cu piper și sare. Fripturile la grătar pe un raft ușor Uns cu ulei se așează la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte pentru mediu-rar. (Alternativ, grătiți fripturile într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Serviți fripturi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serve steaks with sauce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista