Carne de vită la grătar cu spanac și salată de căpșuni

Carnea de vită la grătar cu spanac și salată de căpșuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. O porție conține 429 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, ceapă verde, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de spanac cu avocado de căpșuni cu pui la grătar și sos de semințe de mac de lămâie, Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, și Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un vas mare din metal sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți friptura.
Adăugați 1/4 cană de sos de vinaigretă; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a marina.
Când sunteți gata de grătar, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 10 pana la 12 minute, rotind o data, pana la coacerea dorita.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Într-un castron mare, aruncați spanacul, căpșunile, ceapa și restul de 1/2 cană de sos de vinaigretă pentru a se amesteca.
Împărțiți amestecul de spanac uniform pe farfurii de servire. Se acoperă fiecare cu felii de friptură; se presară cu migdale.