Carne de vită cu vin roșu

Carne de vită cu vin roșu
Carnea de vită cu vin roșu este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 550 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din alimente și vin necesită frunze de dafin, carne de vită, ceapă și frunze de salvie. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne De Vită În Vin Roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
2
Se adaugă o treime din carne și se condimentează cu sare și piper, apoi se rumenesc bine pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 5 minute; reglați focul dacă bucățile de pe fundul caserolei se întunecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați carnea pe o farfurie. Repetați încă de 2 ori, folosind 1 lingură de ulei de măsline și jumătate din carnea rămasă pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când toată carnea s-a rumenit, adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați 1/4 cană de vin și fierbeți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei, până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 2 minute. Repetați încă de 3 ori, adăugând 1/4 cană de vin de fiecare dată și folosind un total de 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Întoarceți carnea în caserolă și adăugați restul de 2 căni de vin, Salvia, cuișoarele și frunza de dafin. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Degresați tocanita și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți Salvia, cuișoarele și frunza de dafin și serviți tocanita în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista