Carne de porc și tăiței se amestecă
Carnea de porc și tăiței se amestecă-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, scallions, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și tăiței se amestecă-prăji, Carne de porc și tăiței Kimchi se amestecă prăji, și Carne de porc cu cuiburi de tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii pe masura ce eticheta directioneaza, apoi scurgeti si clatiti sub apa rece. Între timp, aruncați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare, piper după gust și 2 linguri amidon de porumb într-un bol.
Bateți bulionul de pui și restul de 1 lingură de amidon de porumb într-un alt bol.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați 1 linguriță ulei vegetal, apoi adăugați carnea de porc și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute; transferați într-un bol.
Adăugați restul de 3 lingurițe de ulei vegetal în tigaie, apoi adăugați albușurile de scallion, ghimbirul și usturoiul; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute. Amestecați legumele și 3 linguri de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie și aduceți la fierbere; gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tăiței, coaja de tei și 1/4 linguriță de sare și amestecați pentru a se încălzi. Se amestecă verdele de scallion. Împărțiți între boluri și serviți cu pene de var.