Carne de porc siciliană la grătar cu piersici la grătar Agrodolce

Carne de porc siciliană la grătar cu piersici la grătar Agrodolce
Carnea de porc la grătar siciliană cu piersici la grătar Agrodolce este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,45 USD pe porție. O porție conține 770 calorii, 85g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boabe de piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels, Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 căni de așchii de lemn de pecan, înmuiate în apă timp de 2 ore; crengute de rozmarin înmuiate sau frunze de salvie, opțional
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Gât De PuiGât De Pui
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Legați coapsa cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch și adăugați la saramura de miere-rozmarin într-un recipient mare. Puneți carnea de porc în frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Scoateți din saramură, clătiți sub apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de grătar.
6
Pregătiți cărbunele într-un demaror de coș (permițând cărbunelui să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat subțire de cenușă cenușie) și adăugați la grătar, creând un foc pe două niveluri prin răspândirea cărbunilor peste jumătate din fundul grătarului, îngrămădindu-le într-o movilă cu 3 Brichete înălțime, lăsând cealaltă jumătate fără cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Întindeți așchii de lemn înmuiați uniform deasupra și crengile de rozmarin sau frunzele de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Gât De PuiGât De Pui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
8
Puneți grătarul de gătit în poziție și deschideți orificiile de aerisire ale capacului grătarului la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Lăsați grătarul să se încălzească timp de 5 minute. Folosiți o perie de grătar pentru a răzui grătarul de gătit curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Ungeți întreaga coapse cu uleiul de măsline și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
11
Așezați carnea de porc pe partea opusă a cărbunilor, dar aproape de foc. Acoperiți cu capacul și rotiți capacul astfel încât orificiile de aerisire să fie opuse focului pentru a trage fum prin grătar. Folosiți un termometru pentru grătar și asigurați-vă că căldura din interiorul grătarului este la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Grătați carnea de porc, acoperită, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează aproximativ 135 de grade F. Acest lucru va dura între 30 și 45 de minute, în funcție de grosimea coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Transferați coapsa pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a tăia în felii groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Serviți cu piersicile la grătar Agrodolce și stropiți o parte din glazura redusă de piersici peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
15
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
16
Adăugați bulionul, sarea, mierea, zahărul, boabele de piper, rozmarinul și usturoiul, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
17
Se scoate de pe foc și se adaugă cuburile de gheață pentru a se răci rapid la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
18
Aduceți oțetul, mierea, nectarul și puțină sare și piper la foc mic într-o tigaie mare cu fața înaltă, la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul este redus la o consistenta siropoasa, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
NectarNectar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Scoateți din căldură.
20
Ungeți partea tăiată a piersicilor cu uleiul de canola, condimentați cu sare și piper și așezați partea tăiată în jos pe grătar la foc mediu-mare. Grătați până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute. Flip, gatiti 1-2 minute, apoi perie cu glazura si gatiti un minut sau cam asa ceva. Piersicile ar trebui să fie fragede, dar să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
21
Transferați piersicile într-un platou și stropiți cu o parte din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista