Carne De Porc La Grătar
Carne de porc gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1209 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de oțet balsamic, ketchup, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Grătar De Porc, și Carne De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, amestecați oțetul, uleiul, ketchup-ul, sucul de portocale, cimbru, sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați carnea sau peștele și acoperiți bine. Puneți vasul deoparte, lăsând carnea sau peștele să se marineze timp de 15 minute. Aranjați carnea sau peștele într-un vas de copt într-un singur strat; rezervați marinada.
Coaceți 30 de minute pentru carnea de porc, 30 de minute pentru pui sau 20 de minute pentru somon. La jumătatea timpului de gătit, întoarceți carnea sau peștele și puneți marinada peste ea, apoi reveniți la cuptor. Feliați carnea și împărțiți-o în 4 farfurii. Condimentează cu sare și piper după gust.