Carne De Porc Cu Mere

Carne De Porc Cu Mere
Dacă aveți despre 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, chiftele de mere de porc ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 95 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este destul de bun. Carne de porc și mere, Carne de porc la cuptor și chiftele de mere (Gary Rhodes), și Chiftele De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați ciupercile uscate într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă 1/4 cană de apă caldă peste ciuperci; se lasă la macerat până când ciupercile s-au rehidratat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
4
Scurgeți, rezervând apa și lăsați atât ciupercile, cât și apa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
5
Combinați carnea de porc măcinată, morcovii, ceapa, usturoiul, 2 linguri de sos de soia, ciupercile scurse și albușul de ou într-un castron mare; se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Formați amestecul în 16 chiftele; aranjați în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ChifteleChiftele
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
6
Amestecați apa rezervată din ciuperci, sosul de mere, 1/4 cană de apă, siropul de arțar, 2 linguri de sos de soia și zahărul brun împreună într-un castron; se toarnă peste chiftele. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Sos De MereSos De Mere
ChifteleChiftele
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți folia din vas și continuați să coaceți până când chiftelele sunt fierte și nu mai sunt roz în centru, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista