Carne De Porc Cu Mere
Dacă aveți despre 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, chiftele de mere de porc ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 95 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este destul de bun. Carne de porc și mere, Carne de porc la cuptor și chiftele de mere (Gary Rhodes), și Chiftele De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Așezați ciupercile uscate într-un castron.
Se toarnă 1/4 cană de apă caldă peste ciuperci; se lasă la macerat până când ciupercile s-au rehidratat, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți, rezervând apa și lăsați atât ciupercile, cât și apa deoparte.
Combinați carnea de porc măcinată, morcovii, ceapa, usturoiul, 2 linguri de sos de soia, ciupercile scurse și albușul de ou într-un castron mare; se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Formați amestecul în 16 chiftele; aranjați în vasul de copt pregătit.
Amestecați apa rezervată din ciuperci, sosul de mere, 1/4 cană de apă, siropul de arțar, 2 linguri de sos de soia și zahărul brun împreună într-un castron; se toarnă peste chiftele. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Scoateți folia din vas și continuați să coaceți până când chiftelele sunt fierte și nu mai sunt roz în centru, încă aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!