Carne De Porc Cu Crustă De Ierburi Cu Sos De Ananas
Carnea de porc cu crustă de ierburi cu sos de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, amidon de porumb, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ribeye cu crustă de ierburi cu ananas cu miere la grătar, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul peste carnea de porc. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Așezați filetele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, rotind ocazional.
Combinați sucul de ananas, amidonul de porumb și muștarul într-o cratiță mică, amestecând bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se ingroasa.
Lăsați carnea de porc să stea cu 10 minute înainte de a o tăia în felii subțiri; serviți carnea de porc cu sos de ananas.