Carne de porc caramelizată vietnameză cu orez de coriandru
Rețeta de carne de porc caramelizată Vietnameză cu orez de coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți suc de lămâie, zahăr brun, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Salată vietnameză de carne de porc caramelizată și tăiței de orez, Salată Vietnameză De Tăiței Cu Carne De Porc Caramelizată, și Carne de porc cu cartofi dulci și orez cu mere de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, tăiați carnea de porc peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Combinați carnea de porc și următoarele 5 ingrediente (prin 4 căței de usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Adăugați 1/4 cană de ceapă verde în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4
În timp ce carnea de porc marinează, pregătiți orezul. Gatiti coriandrul intr-o cratita medie la foc mediu-mare 1 minut sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți carnea de porc din tigaie; ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați zahăr granulat și 1 lingură de apă în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 minut sau până când zahărul se dizolvă, amestecând constant. Continuați să gătiți 4 minute sau până la aur (nu amestecați). Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 1 minut, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați amestecul de porc într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ghimbir și 1 linguriță de usturoi în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați jumătate de spanac în tigaie; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Scoateți din căldură.
16
Adăugați spanacul rămas și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Transferați spanacul într-un platou; deasupra cu amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
18
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
19
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
20
Notă de vin: cu aromele vibrante ale acestui fel de mâncare, ajungeți la un alb plin, dar răcoritor, cum ar fi Nobilo Pinot Gris ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
din Noua Zeelandă. Acest vin are o notă de dulceață care completează carnea de porc dulce și glazura caramelizată în timp ce echilibrează căldura de ghimbir și ardei roșu. Aromele strălucitoare de acid și citrice îți pregătesc Palatul pentru o altă mușcătură. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.