Carne de porc arsă cu sos de afine-portocale

Carnea de porc arsă cu sos de afine-portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale, Medalioane de porc condimentate cu sos de port de afine-portocale, și Filet de porc portocaliu și rozmarin [asta dacă ești suficient de răbdător pentru a ajunge la acel punct...] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și 1/8 linguriță de sare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu 1/8 linguriță de sare, rozmarin uscat și piper negru.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă amestecul de afine, apoi se întoarce carnea de porc în tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute sau până când carnea de porc este gata.