Carne de porc anason cu smochine și mere

Carnea de porc anason cu smochine și mere este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de carne de porc, sare și piper, măr gros de tartă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cardamom friptură de porc cu mere și smochine, Baie de iaurt cu miere cu smochine și chipsuri de grâu anason, și Cozi De Miel Înăbușite Cu Smochine, Anason Stelat Și Portocaliu De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați anasonul pe ambele părți ale cotletelor de porc și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare nereactivă, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Adăugați fripturile de porc și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la moderat și gătiți carnea de porc până când este fermă și abia roz în interior, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați carnea pe o farfurie.
Topiți 1 lingură de unt în tigaie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați feliile de mere și gătiți, întorcând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați 2 linguri de suc de portocale și gătiți până când feliile de mere sunt doar fragede, aproximativ 1 minut.
Adăugați smochinele și restul de 6 linguri de suc de portocale, creșteți focul la moderat ridicat și fierbeți pentru a amesteca aromele, 1 până la 2 minute.
Condimentează sosul cu oțetul, sarea și piperul. Rotiți în restul de 1 lingură de unt. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri; reîncălziți scurt.
Se servește cu: orez, orez sălbatic sau orz.