Carne de porc anason cu smochine și mere

Carne de porc anason cu smochine și mere
Carnea de porc anason cu smochine și mere este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de carne de porc, sare și piper, măr gros de tartă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cardamom friptură de porc cu mere și smochine, Baie de iaurt cu miere cu smochine și chipsuri de grâu anason, și Cozi De Miel Înăbușite Cu Smochine, Anason Stelat Și Portocaliu De Sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați anasonul pe ambele părți ale cotletelor de porc și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare nereactivă, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fripturile de porc și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la moderat și gătiți carnea de porc până când este fermă și abia roz în interior, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Topiți 1 lingură de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați feliile de mere și gătiți, întorcând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Adăugați 2 linguri de suc de portocale și gătiți până când feliile de mere sunt doar fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Adăugați smochinele și restul de 6 linguri de suc de portocale, creșteți focul la moderat ridicat și fierbeți pentru a amesteca aromele, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
10
Condimentează sosul cu oțetul, sarea și piperul. Rotiți în restul de 1 lingură de unt. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri; reîncălziți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Serviți imediat.
12
Se servește cu: orez, orez sălbatic sau orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
OrzOrz
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista