Carne de parmezan Kraft

Carne de parmezan Kraft
Kraft parmezan fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 261 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sos de paste classico family favorite, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb parmezan Kraft pe Știulet, Bruschetta cu parmezan KRAFT, și Cartofi cu parmezan auriu KRAFT pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rezervați 1/4 cană fiecare sos de paste și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se amestecă ingredientele rămase doar până se amestecă.
4
Formați amestecul de carne în pâine într-un vas de copt de 12x8 inci; acoperiți cu sosul de paste rămas și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când se termină (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista