Lone Star Cilantro-Jalapeincormalo Maioneză

Lone Star Cilantro-Jalapeincormalo Maioneză
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și garnitură vegetariană? Maioneza Lone Star Cilantro-Jalapeincormalo ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 298 calorii, 0g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Lone Star Uscat Freca, Friptură De Oală Lone Star, și Lone Star Chex Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 1 3/4 căni de maioneză, 2 linguri de apă, 2 linguri de oțet alb distilat, 1 chili jalapeo proaspăt clătit și cu tulpină (îndepărtați semințele pentru mai puțină căldură), 1 cățel de usturoi decojit, 1/2 cană de coriandru proaspăt ambalat ușor și 1/4 linguriță de piper. Se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista