Carne con Chile
Carne con Chile este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 64G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de porc, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Chile con Carne, și Chile Con Carne Cu Fasole Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, roșiile, ardeii serrano, ardeii chile de arbol și 3 căței de usturoi întregi într-o cratiță la foc mediu-mic și răciți până când amestecul este suculent și ardeii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scoateți și aruncați căței de usturoi.
Se toarnă amestecul într-un blender și se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut; pune sosul deoparte. Se toacă 1 cățel de usturoi, sau Cantitate după gust, și se amestecă în sos; condimentează după gust cu sare.
Se toacă încă 1 cățel de usturoi și se pune într-o tigaie cu carnea de porc la foc mediu. Gatiti acoperit pana cand carnea de porc nu mai este roz si sucurile curg limpede, amestecand des, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă sosul amestecat peste carne și se reduce focul la foc mic; gătiți, amestecând des, până când carnea de porc este fragedă, încă 5 până la 10 minute.