Cardoane coapte: Cardi Al Forno

Cardoane coapte: Cardi Al Forno
Cardoane coapte: Cardi Al Forno este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, cardoons, caciocavallo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Finocchio Al Forno (fenicul copt în cremă), Oratan Al Forno (Doradă La Cuptor Cu Cartofi), și Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor un vas de gratin superficial de 9 x 13 inci. Aranjați cardoanele într-un singur strat în partea de jos a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați 1/4 cană caciocavallo rasă, 1/4 cană pecorino rasă, pesmet și pătrunjel peste cardoane și deasupra cu hamsii, caciocavallo tăiat cubulețe și pecorino tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Condimentează, după gust, cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Stropiți blatul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Se introduce la cuptor și se coace până când blatul se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește fierbinte cu o stoarcere de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista