Ciocolata caramele este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 1653 calorii, 11g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale albe, pudră de cacao, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, și Toffee ciocolata Chip Cookies w / ciocolata burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți o tigaie cu foi laterale cu un covor de copt din silicon sau ungeți-o bine cu ulei vegetal (sau folosiți o tigaie antiaderentă grea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Turnați zahărul în centrul unei cratițe prevăzute cu un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă apa în jurul marginii tigaiei și se așteaptă ca apa să umezească zahărul. (Puteți desena un deget curat prin centrul tăvii pentru a permite să se scurgă puțină apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă siropul de porumb și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
5
Adăugați untul și fierbeți până când amestecul ajunge la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
6
Opriți focul și bateți în cacao; apoi amestecați nucile. Turnați rapid amestecul pe centrul tigaiei pregătite și lăsați-l să se răspândească, este posibil să nu ajungă pe părțile laterale ale tigaiei. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei până se întărește. Folosind mâinile (port mănuși pentru a evita amprentele digitale), scoateți caramele din tigaie și rupeți-le în bucăți mari. A se păstra într-un recipient etanș. Caramele se vor păstra bine până la 2 săptămâni într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele