Caramele De Ciocolată

Caramele De Ciocolată
Ciocolata caramele este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 1653 calorii, 11g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale albe, pudră de cacao, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, și Toffee ciocolata Chip Cookies w / ciocolata burniță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie cu foi laterale cu un covor de copt din silicon sau ungeți-o bine cu ulei vegetal (sau folosiți o tigaie antiaderentă grea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Turnați zahărul în centrul unei cratițe prevăzute cu un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă apa în jurul marginii tigaiei și se așteaptă ca apa să umezească zahărul. (Puteți desena un deget curat prin centrul tăvii pentru a permite să se scurgă puțină apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă siropul de porumb și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
5
Adăugați untul și fierbeți până când amestecul ajunge la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Opriți focul și bateți în cacao; apoi amestecați nucile. Turnați rapid amestecul pe centrul tigaiei pregătite și lăsați-l să se răspândească, este posibil să nu ajungă pe părțile laterale ale tigaiei. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei până se întărește. Folosind mâinile (port mănuși pentru a evita amprentele digitale), scoateți caramele din tigaie și rupeți-le în bucăți mari. A se păstra într-un recipient etanș. Caramele se vor păstra bine până la 2 săptămâni într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
CarameleCaramele
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista