Caramele De Ciocolată
Ciocolata caramele este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 1653 calorii, 11g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale albe, pudră de cacao, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, și Toffee ciocolata Chip Cookies w / ciocolata burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie cu foi laterale cu un covor de copt din silicon sau ungeți-o bine cu ulei vegetal (sau folosiți o tigaie antiaderentă grea).
Turnați zahărul în centrul unei cratițe prevăzute cu un termometru pentru bomboane.
Se toarnă apa în jurul marginii tigaiei și se așteaptă ca apa să umezească zahărul. (Puteți desena un deget curat prin centrul tăvii pentru a permite să se scurgă puțină apă.)
Se adaugă siropul de porumb și se aduce la fierbere.
Adăugați untul și fierbeți până când amestecul ajunge la 300 de grade F.
Opriți focul și bateți în cacao; apoi amestecați nucile. Turnați rapid amestecul pe centrul tigaiei pregătite și lăsați-l să se răspândească, este posibil să nu ajungă pe părțile laterale ale tigaiei. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei până se întărește. Folosind mâinile (port mănuși pentru a evita amprentele digitale), scoateți caramele din tigaie și rupeți-le în bucăți mari. A se păstra într-un recipient etanș. Caramele se vor păstra bine până la 2 săptămâni într-un recipient etanș.