Caramele Cu Sare De Mare Acoperite Cu Ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Caramelele de sare de mare cu ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 493 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, unt, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți cu ciocolată cu unt de arahide, acoperiți cu sare de mare, Caramele De Sare De Mare, și Caramele De Sare De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 11x7 inci sau tigaia cu folie, lăsând folia de 1 inch deasupra pe 2 părți opuse ale tigaiei; ungeți folia cu unt.
Într-o cratiță grea de 3 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, 1/2 linguriță sare, siropul de porumb și laptele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa fiarba.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 40 pana la 50 de minute sau pana la 120° pe termometrul cu bomboane (etapa cu bile ferme).
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă în tigaie. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește complet.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și ulei la 30 până la 40 de secunde, amestecând la fiecare 10 secunde, până când ciocolata este topită. Folosind spatula, întindeți ciocolata uniform peste stratul de caramel.
Se presară cu 1 linguriță de sare. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată.
Îndepărtați caramelele de pe vasul de copt pe suprafața de tăiere, folosind folie pentru ridicare; curățați folia înapoi.
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra la temperatura camerei.