Caramele
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramelele ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 64 și costă 9 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Un amestec de unt, sirop de porumb, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), Caramele I, și Caramele De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt pătrat, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu unt.
Încălziți toate ingredientele până la fierbere într-o cratiță grea de 3 litri la foc mediu, amestecând constant. Gatiti aproximativ 35 de minute, amestecand frecvent, la 118° pe termometru bomboane sau până când o cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge fermă, care deține forma până la presat. Răspândiți imediat în vasul de copt. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Tăiați în 8 rânduri cu 8 rânduri, folosind foarfece de bucătărie sau cuțit ascuțit. Înfășurați individual în hârtie cerată sau folie de plastic. Păstrați bomboanele învelite într-un recipient etanș la temperatura camerei.