Caramel Pecan Cheesecake
Această rețetă servește 12. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 642 calorii, 10g de proteine, și 54g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu pâine scurtă, frișcă grea, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta Cu Pecan Caramel Cheesecake, Caramel Pecan Cheesecake, și Caramel Pecan Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu formă de primăvară.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 8-10 minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de făină în toppingul de caramel. Puneți deoparte 1/3 cană amestec de caramel și 2 linguri de nuci pecan pentru garnitură.
Stropiți amestecul de caramel rămas peste crustă; presărați cu nuci pecan rămase.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, vanilia de zahăr și făina rămasă până se omogenizează. Bateți ouăle și gălbenușurile doar până când sunt combinate. Se amestecă crema.
Coaceți la 325 de minute timp de 65-70 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Într-un castron mic, combinați smântâna și zahărul; se întinde cu grijă peste umplutura caldă.
Coaceți 10-12 minute mai mult sau până când toppingul este setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Se răcește timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Chiar înainte de servire, stropiți cu amestec de caramel rezervat și presărați cu nuci pecan rezervate. Refrigerați resturile.