Cappuccino Eggnog
Cappuccino Eggnog ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1284 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coniac, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Gogoși De Ouă Cappuccino, Cappuccino Eggnog Angel Food Cupcakes, și Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați jumătate de zahăr și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul rămas în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați lapte, espresso, smântână și alcool și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Se servește prin turnare în pahare și garnisind cu fasole espresso.