Caponata la gratar

Caponata la gratar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Caponata la grătar ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 de calorii, 3 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 1,76 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, oțet de vin roșu, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de caponata la grătar cu pâine plate la grătar, bruschetta de caponata la grătar și vinete la grătar cu salsa de caponata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge grătarul la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
Mandrină Măcinată Sau MușchiăMandrină Măcinată Sau Mușchiă
3
Ungeți vinetele, feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și asezonați fiecare tip de legume cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
VineteVinete
Parmezan Proaspăt Ras Sau După NevoieParmezan Proaspăt Ras Sau După Nevoie
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
4
Vinetele la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte până când devin maro auriu și sunt fierte. Prăjiți ceapa timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când devine maro auriu și tocmai gătită. Roșiile se pun la grătar timp de 2 minute pe fiecare parte până se carbonizează și se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Parmezan Proaspăt Ras Sau După NevoieParmezan Proaspăt Ras Sau După Nevoie
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
Echipamente pe care le vei folosi
Mandrină Măcinată Sau MușchiăMandrină Măcinată Sau Mușchiă
5
Scoateți pe o masă de tăiat și tăiați în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Scoateți legumele de pe grătar pe o masă de tăiat și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mandrină Măcinată Sau MușchiăMandrină Măcinată Sau Mușchiă
7
Transferați legumele într-un bol mediu și adăugați măslinele, caperele, stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 LămâieLămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
(de Preferință Greacă Fără Grăsimi)(de Preferință Greacă Fără Grăsimi)
CapereCapere
Ardei Roșii Copți întregi, Scurși, TocațiArdei Roșii Copți întregi, Scurși, Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Chipsuri De Murături DulciChipsuri De Murături Dulci
8
Se amestecă usturoiul, fulgii de ardei roșu, oțetul și mierea într-un castron mic și se condimentează cu sare și piper, după gust. Stropiți încet cu 1/4 de cană de ulei de măsline și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin, DezlipitRozmarin, Dezlipit
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Chipsuri De Murături DulciChipsuri De Murături Dulci
9
Se toarnă dressingul peste legume, se adaugă pătrunjelul și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat
10
Lăsați salata să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista