Cannolo Siciliano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Cannolo siciliano. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 50. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de soia, chipsuri de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pesco Siciliano, Broccoli Siciliano, și Pane Siciliano (pâine siciliană din semințe de susan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția marsala.
Adăugați marsala, după cum este necesar, pentru a forma un aluat rigid. Treceți aluatul printr-o foaie de aluat.
Tăiați aluatul în ovale, aproximativ 3 pe 5 inci. Înfășurați aluatul în jurul unui băț de lemn. Sigilați bine cu dispozitivul de etanșare a ouălor.
Lasă să se odihnească peste noapte.
Preîncălziți friteuza umplută cu ulei de soia la 375 grade F.
Prăjiți cojile până se rumenesc, 10 până la 15 minute, și răciți-le pe foaie de hârtie căptușită cu prosop. Odată răcit, îndepărtați bețișoarele metalice sau de lemn și păstrați-le într-un recipient etanș până când sunt gata de utilizare.
Se amestecă brânza ricotta cu zahărul.
Adăugați crema după cum este necesar.
Adăugați extractul de vanilie, uleiul de scorțișoară, citronul și chipsurile de ciocolată. Refrigerați până când este necesar.
Umpleți fiecare cannoli cu crema de ricotta cu o pungă de patiserie sau o lingură.