Cannoli cu ciocolată înmuiată cu umplutură de Ricotta portocalie
Cannoli cu ciocolată înmuiată cu umplutură de Ricotta portocalie necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 663 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză ricotta, citron, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Chipsuri de ciocolată-Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli cu ciocolată cu fistic, și Cupe De Cannoli Cu Ciocolată Înmuiată.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata peste un cazan dublu și înmuiați jumătate din fiecare coajă de cannoli în ciocolată. Lăsați orice exces de ciocolată să se scurgă, apoi așezați cochilii pe o tavă căptușită cu hârtie silpat sau cerată pentru a seta în timp ce pregătiți umplutura.
Tapetați o strecurătoare cu cheesecloth, adăugați ricotta și lăsați să se scurgă până se usucă foarte mult. Stoarceți orice exces de umiditate în cheesecloth.
Așezați ricotta în vasul unui mixer de suport și bateți la înălțime timp de 5 până la 7 minute, până când este ușoară și pufoasă.
Se adaugă zahărul, coaja de portocală, citronul tocat și extractul de vanilie, apoi se amestecă pe mediu până se combină.
Așezați umplutura într-o pungă de conducte și umpleți cannoli cu ciocolată înmuiată cu amestecul.
Serviți cât mai curând posibil.