Pui În Stil Puttanesca
Puiul în stil Puttanesca este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cățel de usturoi, tăiței de ou, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella În Stil Puttanesca, Spaghetti Alla Puttanesca, În Stil Italian, și Paste Puttanesca....Curățați stilul dulapurilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul, sarea și piperul într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine pentru a combina.
Adăugați pui; sigilați și agitați bine pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se sotează 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; se sotează 2 minute sau până se înmoaie.
Se adaugă usturoiul; se sotează 1 minut.
Adăugați capere, măsline și bere; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.
Puneți puiul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Creșteți căldura la mediu; gatiti, neacoperit, 5 minute.
Serviți puiul peste tăiței.