Candy Cane Popcorn

Candy Cane Popcorn
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da bomboane trestie de Popcorn un try. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bastoane de bomboane de mentă, floricele nepopulate, acoperirea cofetarilor cu aromă de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bomboane De Trestie De Popcorn Bile, Mentă Bomboane Trestie De Popcorn, și Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un popper de aer, pop popcornul, puneți-l într-un castron mare și aruncați miezurile nepopulate. Topiți acoperirea cofetarilor conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă stratul topit peste popcorn și se presară bastoanele de bomboane zdrobite peste amestec. Folosind mâinile, lucrați acoperirea bomboanelor și bastoanele de bomboane zdrobite prin popcorn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Candy CaneCandy Cane
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
3
Lăsați amestecul să se răcească și rupeți-l în bucăți de mărimea mușcăturii.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling Rosa și vin spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Kir-Yianni Akakies spumante ros_loc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista