Calamari prăjiți cu maioneză picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 421 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, calamari, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Calamari prăjiți cu maioneză picantă, Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie, și Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă maioneza și Sriracha într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Sriracha
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Înmuiați calamari în zară; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Calmar
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Îndepărtați calamarii din zară și dragați în amestecul de făină. Scuturați excesul și separați inelele și tentaculele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Calmar
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
5
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Se prăjește calamari, în loturi, 1 minut sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald cu maioneză picantă.