Calamari prăjiți cu maioneză picantă
Calamari prăjiți cu maioneză picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 421 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, calamari, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Calamari prăjiți cu maioneză picantă, Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie, și Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă maioneza și Sriracha într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Înmuiați calamari în zară; se răcește cel puțin 1 oră.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Îndepărtați calamarii din zară și dragați în amestecul de făină. Scuturați excesul și separați inelele și tentaculele.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 36
Se prăjește calamari, în loturi, 1 minut sau până se termină.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald cu maioneză picantă.