Cajun Quiche

Cajun Quiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cajun Quiche. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 465 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână mexicorn, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amestecul de coacere, puteți urma acest fel principal cu Milkshake-Uri Cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche Cajun într-o crustă de orez, Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista