Caise în sos de coniac Caramel
Caisele din sosul de coniac Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 441 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați caise, coniac, acompaniament: înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Caise În Sos De Coniac Caramel, Caise uscate glazurate cu coniac cu iaurt condimentat cu scorțișoară, și Caramel Prăjită Pere Cu Gingersnaps & Coniac Frisca R pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o tigaie uscata de 12 inci la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, 8 până la 10 minute. Adăugați cu grijă apă, apoi adăugați coniac și suc de lămâie (caramelul se va întări și se va aburi puternic) și gătiți la foc moderat, amestecând, până când caramelul se dizolvă. Se amestecă caisele și se fierbe, amestecând ocazional, până când caisele sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.