Caise Almond Biscott este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 26 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă de la Cookie Madness are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină bine agitată și aerată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Migdale De Caise, Afine Caise Migdale, și Tarta Cu Caise Si Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini mari (12 de 17 inci) cu hârtie pergament.Tăiați caisele în bucăți mici și setați aside.In un bol mare de amestecare, bateți energic ouăle până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Adăugați zahăr brun și granulat și bateți timp de aproximativ 30 de secunde, apoi amestecați uleiul și ambele extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți sarea și praful de copt, asigurându-vă că nu se aglomerează. Cu o lingură mare sau o racletă grea, amestecați făina până se formează un aluat lipicios. Se amestecă caisele și migdalele (și chipsurile albe, dacă se utilizează).Goliți aluatul pe foaia de copt tapetată cu pergament. Cu mâinile umede, formați aluatul în două dreptunghiuri de 8 cm de 3 cm grosime. Ar trebui să fie unul lângă altul pe foaia de copt, dar distanțați-le la aproximativ 5 inci, astfel încât să aibă loc să se răspândească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare Naturală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Coaceți pe raftul central timp de 25 de minute. Dreptunghiuri răcoroase pe foaia de copt pe un raft de 10 minute. Slăbiți dreptunghi din foaia de copt cu o spatulă metalică și transferați cu atenție pe o tăietură.Reduceți căldura cuptorului la 325 de grade F. feliați dreptunghiurile cu un cuțit care nu este zimțat, distanțând aproximativ o jumătate de centimetru între fiecare tăietură. Ar trebui să obțineți aproximativ 13 bucăți pe dreptunghi.Aranjați biscotti, tăiați partea în jos, pe foaia de copt și coaceți 10 minute pe fiecare parte, sau până devine auriu pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Placă De Tăiere
8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite