Caesar Hot Anghinare Dip
Caesar Hot Artichoke Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 633 calorii, 13g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, maioneză, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mediu de amestecare, combinați pansamentul Caesar, maioneza, smântâna și parmezanul; se amestecă bine. Se amestecă brânza elvețiană, inimile de anghinare, roșiile și sosul de ardei iute.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 8x8 inch.
Coaceți 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit.