Cabana De Turtă Dulce
Cabana de turtă dulce necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porție cu 7116 calorii, 73G de proteine, și 206g de grăsime fiecare. Pentru 8,93 USD pe porție, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Crăciun. Un amestec de plastic resigilabil rezistent, apă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Swiss Chalet Club, Cabana De Schi Cocoa Chex Mix, și Luxe Turtă Dulce Casa Decorare Partid & Turtă Dulce Trufe Martini.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul, melasa și siropul de porumb.
Combinați făina, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara; adăugați treptat la amestecul de unt. Într-un castron mic, combinați cafeaua și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în aluat (aluatul va fi rigid).
Urmăriți modelele pe hârtie cerată și decupați. Înveliți ușor două foi de copt cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind un sucitor ușor făinat, întindeți aluatul direct pe foile de copt la 1/8 in. grosime.
Poziționați modelele pe aluat. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați în funcție de cantitățile notate pe fiecare piesă de model.
Îndepărtați resturile de aluat; acoperiți, dați-le la frigider și salvați-le la reroll, dacă este necesar.
Coaceți la 350 timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci. Utilizați aluatul rămas pentru cookie-urile decupate (aproximativ 2 duzini).
Pentru a face glazură: într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat zahăr și câteva picături de apă fierbinte; bate timp de 12-15 minute. Dacă este prea rigid, adăugați apă fierbinte suplimentară; dacă este prea subțire, adăugați mai mult zahăr.
Așezați o cârpă umedă peste castron și acoperiți bine între utilizări.
Pentru a asambla cabana: testați bucățile de prăjituri pentru a vă asigura că se potrivesc perfect. Dacă este necesar, piliți marginile cu atenție cu un cuțit zimțat sau o placă de smirghel pentru a le potrivi.
Introduceți vârful rotund # 10 în punga de patiserie; umpleți două treimi cu glazură. Începând cu coșul de fum, introduceți o fâșie largă de glazură de-a lungul celei mai lungi margini a piesei de coș A. unghi și apăsați cea mai lungă margine a piesei de coș B împotriva ei; pus deoparte.
Gheață de-a lungul celor două margini mai lungi ale piesei de coș C. apăsați o margine pe marginea cea mai scurtă a piesei de coș A. și una pe marginea cea mai scurtă a piesei de coș B pentru a forma un triunghi. Apăsați ușor toate cele trei piese de coș împreună (vezi Fig.1). Se lasă deoparte să se usuce complet, aproximativ 3-4 ore.
Între timp, glazura de țeavă de-a lungul celor două margini cele mai lungi ale pieselor de cabană din față și din spate. Cu cele mai lungi laturi îndreptate în sus, poziționați mai întâi o piesă de acoperiș cu cadru A, apoi cealaltă, la un unghi de aproximativ 45 între piesele casei din față și din spate. Apăsați ușor piesele împreună pentru a le "Mitra". Prop cu conserve și setați cabana deoparte să se usuce, 3-4 ore.
Când este uscat, înghețați țeava în jurul fundului cabanei și poziționați-o în centrul bazei afișajului. Apăsați ușor în poziție.
Referindu-se la fotografie, coș de fum centru pe o parte a cabanei. Gheață marginea de jos a coșului de fum piesa C și apăsați pe vârful cabanei, astfel încât coșul de fum se ridică deasupra acestuia.
Gheați partea din spate a ușii și centrați-o pe fața cabanei, așa cum este indicat pe model. Apăsați în poziție.
Pentru a decora cabana: înghețați ambele părți ale acoperișului cu cadru A cu glazură albă.
Referindu-se la modelul pentru plasarea ferestrelor, utilizați vârful rotund #5 pentru a contura ferestrele din fața cabanei cu glazură albă. Folosind # 10 rotund sfat, țeavă în jurul ușii. De asemenea, conturați toate marginile coșului de fum și în jurul bazei cabanei pe toate părțile.
Tentați o cantitate mică de glazură cu colorant alimentar verde. Utilizați vârful stelei #16 pentru a face o coroană pe ușă și ghirlande peste ferestre.
Tentați o porție mică de glazură cu colorant alimentar roșu. Utilizați vârful rotund # 5 pentru a adăuga fructe de pădure la coroană și ghirlande.
Tăiați șase felii subțiri din gumdrops. Frost treimea superioară a frontului cabana cu glazură albă; apăsați felii gumdrop în glazură. Folosind # 5 rotund sfat, țurțuri alb țeavă aleatoriu peste gumdrops.
Tentați o porție mică de glazură cu colorant alimentar galben. Folosind vârful rotund # 5, Introduceți două balamale de ușă și o clanță de ușă pe ușă.
Pentru trotuar, utilizați glazură albă pentru a adera partea de jos a monetăriei pentru a afișa baza în fața ușii cabanei. Pentru tufișuri, înghețați fundul bomboanelor de mentă sau gumdrops verzi și poziționați-le în fața cabanei.
Pentru a face gard de covrig, folosiți glazură albă pentru a" ancora " covrigii pentru a afișa baza în jurul cabanei.
Cu o picătură de glazură albă, atașați un covrig la vârful acoperișului deasupra gumdrops. Folosind vârful rotund # 5, glazura de țeavă "zăpadă" deasupra covrigului de pe acoperiș.
Puneți un fir de bumbac în coș pentru fum. Zahăr praf cofetari "zăpadă" pe baza de afișare în jurul valorii de cabana.