Buzunare De Patiserie Din Carne De Vită

Buzunare De Patiserie Din Carne De Vită
Buzunarele de patiserie din carne de vită sunt a vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 459 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză de vaci, ouă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Buzunare De Patiserie Cu Puf, Buzunare De Patiserie Cu Zmeură, și Buzunare De Patiserie Cu Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită până nu mai este roz; se scurge și se răcește. Se amestecă brânza cheddar, brânza de vaci, ouăle și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați patiseria în opt 5-in. pătrate, 1/4-in. gros.
3
Așezați 1/3 cești de amestec de carne în centrul pătratelor. Pentru fiecare pătrat, pliați o margine peste umplutură pentru a forma un triunghi. Umeziți marginile cu apă; apăsați împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se așază pe o foaie de copt unsă; se coace la 400 de minute timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista