Buta no Kakuni

Buta no Kakuni
Buta no Kakuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 1061 calorii, 19g de proteine, și 105g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 130 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos oy, burtă de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Buta no Kakuni, Buta no Kakuni, și Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly).

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în pătrate de 2 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți burta de porc, cu partea grasă în jos, într-o oală mică cu fund greu (cum ar fi un cuptor olandez), care este suficient de mare pentru a ține carnea de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Puneți oala la foc mediu și lăsați carnea de porc să se prăjească netulburată până se rumenesc pe partea grasă. Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte, apoi transferați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și niboshi și și prăjiți până se rumenesc și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați sake-ul și fierbeți până nu mai mirosiți alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Adăugați apa, zahărul, sosul de soia, sarea și readuceți carnea de porc în oală. Aduceți la foc mic și apoi reduceți focul și acoperiți cu un capac etanș. Fierbeți până când burta de porc se destramă-fragedă (aproximativ 2 ore). Strecurați lichidul de fiert și, dacă aveți de gând să serviți kakuni imediat, îndepărtați grăsimea suplimentară. Cel mai bine este să lăsați acest lucru să stea la frigider peste noapte, deoarece acest lucru oferă cărnii șansa de a absorbi mai multă aromă și va ușura eliminarea excesului de grăsime. Pentru a servi, reîncălziți ușor burta de porc. Feliați și serviți cu o parte din lichidul de fierbere, muștarul fierbinte și verdeața aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista