Burgeri de curcan cu Chutney de afine-piersici
Reteta de burgeri de curcan cu chutney de afine-piersic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chutney de afine, albuș de ou, piept de curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri chutney de piersici cu slănină și brânză de capră, Burgeri de curcan cu Chutney, și Burgeri De Curcan Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine pentru a amesteca. Pune deoparte.
Combinați curcanul și următoarele 3 ingrediente. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele; gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand un termometru Inregistreaza 16
Așezați 1 frunză de salată pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 1 tort și 2 linguri de amestec de afine. Completați fiecare cu 1 blat.