Burgeri Cu Parmezan De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii cu parmezan de pui. Această rețetă face 2 porții cu 419 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rozmarin, piper, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri Cu Parmezan De Pui, Burgeri Cu Parmezan De Pui, și Burgeri Cu Parmezan De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați rulourile în jumătate.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pâinea din tigaie. Frecați fiecare felie cu partea tăiată de usturoi. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați puiul, 1/3 cană marinara, rozmarin, cimbru, ardei roșu, sare și piper negru. Împărțiți în 2 porții, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți chiftelele și puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 8 minute. Top fiecare patty cu 2 linguri de brânză; coaceți 1 minut.
Strat jumătate de jos a fiecărei role cu 2 frunze de busuioc, 1 patty, 1 lingura marinara, 2 frunze de busuioc, și rola de sus.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.