Burgeri Cu Bacon La Grătar

Burgeri Cu Bacon La Grătar
Reteta gratar Bacon burgeri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 816 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de sare și piper kosher, slănină, chifle robuste de burger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Grătar Înveliți Cu Slănină, Burgeri Hawaiieni Cu Bacon La Grătar, și Burgeri goudan și Bacon afumați cu sos de grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți carnea în patru grămezi uniforme și formați-o în chiftele de burger cu aproximativ 1/2 inch mai late decât chiflele de burger. Se condimentează generos cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Hamburger BunHamburger Bun
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați slănina și ceapa între părțile fierbinți și reci ale grătarului și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când suprafața slăninii clocotește, dar nu este încă crocantă și rumenită, iar ceapa se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați burgerii direct peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se carbonizează bine, aproximativ 2 minute. Flip patties și perie cu sos. Gatiti pe a doua parte pana se carbonizeaza bine, cu aproximativ 2 minute mai mult, periand ocazional cu sos. Întoarceți din nou burgerii, transferați-i pe partea mai rece a grătarului, periați cu mai mult sirop și continuați să gătiți, perindând cu sos ocazional, până când patty înregistrează 125 de ani F la 130 de ani F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu rar, aproximativ 5 minute în total, sau 135 de ani F la 140 de ani F pentru mediu, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți fiecare burger cu 1 felie de brânză, apoi transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți slănina cu sos de grătar și așezați-o direct peste partea fierbinte a grătarului, cu sosul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți blatul cu sos de grătar. Gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 1 minut mai mult. Top fiecare burger patty cu trei bucăți bacon, apoi top fiecare cu o pereche de felii de ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Prajiti chiflele direct peste partea fierbinte a gratarului pana se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați chiflele de jos pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Transferați patty/slănină / ceapă în cocul de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Periați chifla de sus cu sos de grătar și închideți sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Servește.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Carnivor Zinfandel. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista