Rețeta Burger de bivol cu salată de varză roșie ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. O porție conține 1142 calorii, 67g de proteine, și 68G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, gruyulincrucrore, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Hoisin Buffalo Burger cu Slaw picant, și Buffalo Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele pentru pansament; acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
1
Bateți împreună oțet, miere, ulei, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați varză și morcov; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Formați bivolul măcinat în chiftele groase de 4 (1/2 inch). Se condimentează cu sare și piper. Grătiți 34 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți burgerii și continuați să le gătiți încă 3 minute sau până când un termometru pentru carne ajunge la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bizon La Sol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Așezați o felie de Gruyre pe fiecare burger, închideți capacul grătarului. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Întindeți 1 lingură de pansament Rusesc Okra murat pe vârfurile și fundul fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame Murate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați un burger pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, deasupra cu salată de varză roșie și acoperiți cu partea superioară a cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale