Bulgări de zăpadă de migdale
Almond Snowballs este un aperitiv fără lactate și lacto ovo-vegetarian . Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 35 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Un amestec de făină, uncii, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tartă cu Migdale Cireșe , Tort cu cafea cu migdale și Tort cu fructe cu cremă de migdale și nucă de cocos .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron, bate albușurile și sarea până la vârfuri moi, apoi adaugă zahărul și bate din nou până când vârfurile sunt tari. Bateți aroma de migdale. Folosind o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, amestecați jumătate din nucă de cocos.
Se presara nucsoara si faina, se amesteca, apoi se adauga nuca de cocos ramasa.
Folosind o mașină de pepene galben sau altă linguriță mică, sau lucrând cu 2 linguri, formați 9 „bulgări de zăpadă” la câțiva centimetri distanță pe fiecare dintre cele 2 foi de prăjituri.
Coaceți bulgărele de zăpadă 12 până la 15 minute, până când devin ușor aurii.
Scoateți din cuptor și ornați fiecare bulgăre de zăpadă cu o jumătate de cireș și câteva migdale tăiate.
Transferați pe un suport sau pe o farfurie pentru a se răci.