Bulgări de zăpadă cu nucă de cocos înmuiată în ciocolată

Bulgări de zăpadă cu nucă de cocos înmuiată în ciocolată durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 192 de calorii. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 33. Un amestec de ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bulgări de zăpadă înmuiate în ciocolată, macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată și macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă ciocolata dulce germană, nuca de cocos și nucile pecan.
Rulați în 3/4 inchi. bile.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata demidulce și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați blaturile fursecurilor în amestecul de ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată; se presara cu nuca de cocos prajita. Răciți timp de 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!