Bulgări de zăpadă cu nucă de cocos înmuiată în ciocolată

Bulgări de zăpadă cu nucă de cocos înmuiată în ciocolată
Bulgări de zăpadă cu nucă de cocos înmuiată în ciocolată durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 192 de calorii. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 33. Un amestec de ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bulgări de zăpadă înmuiate în ciocolată, macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată și macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă ciocolata dulce germană, nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Rulați în 3/4 inchi. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
7
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata demidulce și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați blaturile fursecurilor în amestecul de ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată; se presara cu nuca de cocos prajita. Răciți timp de 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții33
Scor De Sănătate0
Revista